Producent

Bontouch är ett innovativt produktbolag som skapar användarvänliga mobilappar i världsklass! Vi gör livet lättare och roligare för miljontals människor. Vill du bli drivande i att skapa mobila produkter med internationellt genomslag?

Vi söker dig som vill bli bryggan mellan kund och utvecklingsprojekt. Positionen är mångfacetterad och innebär att du får ta stort ansvar i många olika delar av vår produktionsprocess. Du får möjlighet att växa med företaget och samtidigt vara med och påverka hur vi arbetar, då vi är ett företag under ständig utveckling.

Vi på Bontouch är produktutvecklare som bygger lösningar för våra kunders varumärken. Exempel på kunder är 3M med Post-it® Plus App, SEB, Truecaller, PostNord och The Coca Cola Company. Våra lösningar finns idag hos miljontals användare över hela världen, har vunnit priser och har dessutom marknadsförts av både Apple och Google. Idag ligger vårt huvudkontor centralt på Kungsgatan i Stockholm och vi har nyligen startat vårt första utlandskontor på Manhattan i New York.

Som producent på Bontouch är du en strukturerad projektledare med stark passion för våra fantastiska lösningar. Du tar gärna ansvar inom minst ett par av följande områden:

  • Produktägare – du planerar produktens livscykel över tid med en roadmap. Du är med och prioriterar vilken funktionalitet som är viktigast och bevakar andra mobila produkter i samma kategori.
  • Kundansvarig/säljare – du har en löpande kontakt med kunden och bygger en stark relation för att säkerställa att vi både får in de bästa idéerna i produkterna samt att tillräckliga medel avsätts för vidareutveckling.
  • Projektledare – du leder sprintarna, håller i dagliga standups och fördelar uppgifter mellan utvecklare, UX-specialister och grafiker. Du arbetar med projektstyrning med hjälp av verktyg som Jira, Confluence, Basecamp, Trello och Freckle.
  • UX och användarupplevelse – även om din huvudroll inte är att vara UX-specialist så är användarupplevelsen central i allt vi gör och du är många gånger med i diskussioner där detta behandlas. Du har åsikter om appar och läser gärna Apples och Googles tankar i deras respektive Human Interface Guidelines.
  • Mobil utveckling – du behöver inte vara en iOS- eller Android-utvecklare, men du förstår tillräckligt mycket av hur utveckling bedrivs för att kunna veta vad som är möjligt och rimligt att utveckla. Troligen har du tidigare i livet programmerat i någon form själv.

Det finns en massa olika sätt du kan ha tillskansat dig erfarenhet inom områdena ovan, men du har alldeles säkert jobbat med interaktiva tjänster där användarvänlighet är viktigt. Dessutom har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Är du ny i branschen? Då kan du få möjligheten att gå vårt accelerationsprogram, LevelUp, när du börjar jobba hos oss!

Tycker du ovanstående låter spännande? Skicka då omedelbart in din ansökan så vi får träffas och berätta mer! Vi söker kontinuerligt till denna roll och anställer när vi hittar rätt person.

Ansök

Skicka ett mail till jobs@bontouch.com eller värva en vän.